top of page
DSC_0637.jpg

Sandens Hundskola

Vi finns i Torslanda, Göteborg.

Vår målsättning på Sandens hundskola är att du som kursdeltagare skall känna dig trygg i de svar och kunskaper du får från oss.

Vi satsar på hög kvalitet och god standard. Små grupper 4 – 7 deltagare max. Är vi fler än så i gruppen har vi två instruktörer som undervisar. Vi strävar också efter att ha ett brett kursutbud. Vi vill att det skall finnas något för alla.

Våra instruktörer är diplomerade med goda kunskaper inom hund och pedagogik. Instruktörer och kursledare håller sig hela tiden uppdaterade och deltar i aktuella vidareutbildningar. Hundskolan är en fristående organisation vilket innebär att du bara behöver betala din kursavgift – alltså inga medlemsavgifter.

Vi tror på mjuka metoder vid inlärning och hantering.

Hjärtligt välkomna – vi kommer att ta väl hand om er!

Vi som är Sandens Hundskola

DSC_0666.jpg

Ninna Lindman Säw

Ägare och kursledare

Jag är diplomerad Hundinstruktör samt Hundpsykolog utbildad hos HUNDutbildningsgruppen som startades av Anders Hallgren och som nu drivs av David Selin och Maria Selin Nilsson i Alvesta. Arbetar även som Assistanshundsinstruktör nivå 2 Svenska Brukshundsklubben. Jag har utbildat 21 assistanshundar i grupper om 4-8 hundar i varje grupp.

Har även en 80% tjänst som lärare på Realgymnasiet i Gbg - profilinrikting Hund. Utbildad Bph beskrivare Svenska kennelklubben. Rallylydnadsinstruktör.  läs mer...

Karin Haglund

Jag har sedan -95 haft hundkurser och -04 träffade jag Ninna och började hålla mina kurser i hennes regi. Jag har själv en hovawart-hane som jag tävlar aktivt med.

 

I Sandens Hundskola håller jag kurser i tävlingslydnad, bruks och klicker. Jag har också en del specialkurser som problem med hundmöten, spårkurser mm. Vill ni ha ytterligare information så kan ni gå in på min hemsida www.karinshundservice.com

karinhaglund.jpeg
bottom of page